Suport tècnic fàcil per als teus projectes de salut

Entra i un equip especialitzat en tecnologia aplicada a la salut estarem sempre al teu costat per acompanyar-te en els teus projectes, resoldre els teus dubtes, mantenir la teva web o aplicació ... o crear una nova.

Més del que t'imagines

Parlem la teva llengua. Som professionals de la salut i experts en tecnologia. Webs, blocs WordPress, apps, presentacions, imatge corporativa, plataformes de gestió, sistemes per a congressos, qüestionaris on-line per a estudis científics ... tot el que necessitis, a un clic.

Desenvolupaments a mida

Explica'ns que necessites. Des d'una web, un bloc o una app fins a plataformes més complexes. Necessites un Power Point, un logo per a la teva empresa?

Suport tècnic

Consulta'ns els teus dubtes. Sigui el que sigui, a l'hora que sigui. T'acompanyem perquè no estiguis sol en els teus projectes on-line. Un sistema de tiquets senzill i àgil.

Gestió i manteniment

Ens encarreguem de gestionar i mantenir els teus projectes tecnològics. Seguretat i actualització, peces importants per a la viabilitat dels teus projectes.

El teu projecte i tu sou realment l'important.

Tu ets el nostre client, el nostre amic, la nostra raó d'existir. Ets el centre del nostre servei. Per això, ens fem el teu projecte i els teus reptes, els nostres, donant el 100% per aconseguir el teu èxit i el de la teva empresa.

No et tallis, pregunta'ns tot el que vulguis. Tot.

Som tot orelles. Sempre esperant a rebre les teves consultes per posar-nos a treballar. Un equip de professionals dedicat a tu, a donar-te la millor resposta, oferint-te solucions de forma ràpida i clara. Pots consultar tot el que vulguis.

No et tallis, pregunta'ns tot el que vulguis. Tot.

Som tot orelles. Sempre esperant a rebre les teves consultes per posar-nos a treballar. Un equip de professionals dedicat a tu, a donar-te la millor resposta, oferint-te solucions de forma ràpida i clara. Pots consultar tot el que vulguis, No et quedis amb el dubte!

Som un membre més en el teu equip.

Som aquell amic que tots volen. Discret i eficaç. Ens convertirem en un membre més del teu equip, especialitzat en temes tecnològics de la teva empresa. Els avantatges d'un treballador exemplar però que no us assalta la nevera de l'ofi 😉

Sense sortir de casa teva o oficina, amb la màgia del Panell de Client

Un espai pensat per facilitar-te la vida. Pregunta, comunica't, gestiona, controla. Tots els serveis en un clic des del teu Panell de Client d'una forma àgil i senzilla.

"Arribar junts és el principi. Mantenir-se junts és el progrés. Treballar junts és l'èxit."

- Henry Ford -

Comença ara totalment gratis

Soportic.es
Octavi Rodríguez Blanco
Anselm Clavé, 10 A
08859 Begues (Barcelona)

 

Distribuïdor autoritzat de:

   

Serveis on-line

Registre de dominis
Correu electrònic
Servidors i hosting
Seguretat i Certificats
SEO i optimització web
WordPress hosting
Emmagatzematge segur