Dominis i servidors

És el moment de posar-nos seriosos. I per això treballem amb els millors servidors, complint amb els requisits europeus i el millor suport tècnic.

Som distribuïdors autoritzats de Nominalia, una pionera empresa prestadora de serveis d'Internet. Seguretat, fiabilitat i un gran servei gràcies al seu Data Center a Barcelona.

Registrem el teu domini

La teva marca a Internet amb tot el que necessites: adreces de correu electrònic, espai web, subdominis il·limitats ... Més de 700 noves extensions fàcils de recordar com .BIO .ONLINE .barcelona i moltes més.

Protegim els teus projectes

Protegim als teus usuaris i teu projecte web assegurant amb els millors certificats SSL de Symantec i Digicert emesos per l 'Autoritat de Certificació més reconeguda del món.

Per què escollir els nostres servidors Cloud VPS

altes prestacions

Els servidors Cloud VPS compten amb maquinari Dell i tecnologia de xarxa Cisco: la millor garantia per gaudir d'una immillorable plataforma capaç d'oferir un servei de virtualització d'altes prestacions, alta disponibilitat i amb un baix índex de fallades.

configuració flexible

Amb els Cloud VPS no tindràs cap límit de configuració per al teu servidor virtual i podràs adaptar CPU, RAM i disc a les teves necessitats reals. Els servidors Cloud VPS s'adapten al teu necessitats i les de la seva empresa, sempre es pot trobar la solució ideal, gràcies a la combinació perfecta de tecnologia i flexibilitat.

suport 24/7

El nostre servei d'assistència està a la teva disposició 24 hores al dia, set dies a la setmana, per ajudar-te a resoldre qualsevol problema que puguis tenir amb el teu servidor. El servei és accessible des de la secció Assistència tècnica 'del teu Tauler de Control.

Acord de Nivell de Servei

Amb els nostres ANS (Acord de Nivell de Servei, SLA, en les seves sigles angleses) de Nominalia garantim el 99,999% de temps de disponibilitat sobre una base mensual en termes d'alimentació elèctrica, climatització ambiental i disponibilitat de xarxa.

Servidors dedicats

 
Hem decidit oferir els millors models DELL PowerEdge, per garantir la màxima fiabilitat a nivell de maquinari combinada amb un rendiment d'alt nivell gràcies a l'ús de processadors Intel Xeon ia la possibilitat de triar RAM DDR4 i disc SSD.

Servidors totalment gestionats i administrats per Soportic i Nominalia.

 

D'acord amb RGDP

Tots els servidors de Nominalia estan preparats per gestionar les dades complint amb la nova llei europea de protecció de dades.

Panell de Gestió

Un complet Panell perquè puguis gestionar fàcilment el teu servidor, crear els teus comptes de correu electrònic i modificar contrasenyes, registrar dominis a preus especials i molt més.

Comença ara totalment gratis

Soportic.es
Octavi Rodríguez Blanco
Pg. Lormont, 25
08860 Castelldefels (Barcelona)

 

Distribuïdor autoritzat de:

   

Serveis on-line

Registre de dominis
Correu electrònic
Servidors i hosting
Seguretat i Certificats
SEO i optimització web
WordPress hosting
Emmagatzematge segur