Contacta amb nosaltres

Abans, durant o després. Sempre estarem disposats a escoltar-te per fer-te la vida més fàcil. Envia'ns les teves preguntes o consulta les preguntes més freqüents.

contacte general

Contacta des de la web amb l'equip d'Atenció al Client i resoldrem tots els teus dubtes.

Sol·licitud de Suport

Si vols suport per als teus projectes, crea un compte gratuït i accedeix al Suport des del teu Tauler de Client.

Preguntes més freqüents

Mira les respostes als dubtes més habituals sobre el funcionament del servei... altres ja han dubtat abans 😉

Contacta amb nosaltres

Pregunta'ns tot el que vulguis. T'intentarem respondre el més aviat possible i explicar-te tots els avantatges que tindràs sent el nostre client i amic.

  Nom i cognoms
  Empresa (Opcional)
  Correu electrònic
  Telèfon
  El teu missatge
  Estic d'acord amb la Política de Protecció de Dades de Soportic

  Preguntes més freqüents (FAQ)

  Perquè molts han tingut dubtes abans que tu ... i per evitar-temps i llargues hores escrivint-e-mails, aquí et donem algunes de les nostres millors respostes.

  Què és Soportic?

  Som un equip de professionals de la salut experts en tecnologia i programació que t'oferim el nostre suport perquè puguis dur a terme els teus projectes sanitaris. Des de petites consultes tècniques fins desenvolupar-te plataformes de gestió, gestors de continguts, pàgines web o aplicacions mòbils ... Som un més en el teu equip.

  Per a qui està pensat el servei Soportic?

  Per a qualsevol professional o empresa que no disposi d'un equip de suport tècnic propi. Oferim assessorament i suport a persones que vulguin dur a terme projectes de salut.

  Què us puc preguntar?

  Sobre tots els dubtes tècniques i tecnològiques que tinguis sobre el teu projecte. Dubtes, per petites que et semblin. Et podem assessorar en quina tecnologia pots utilitzar per donar resposta a les teves necessitats, podem instal·lar i configurar sistemes de gestió, gestor de continguts, botigues virtuals, sistemes de venda d'entrades per a esdeveniments i congressos ...

  Em podeu fer una pàgina web? I una app?

  I tant! Podem crear la teva pàgina web o la de la teva entitat, webs autogestionables mitjançant gestors de contingut com WordPress o Joomla. També vam crear apps per iOS i Android ... i fem molt més: botigues virtuals, sistemes de gestió d'usuaris o clients, gestors empresarials, plataformes de venda d'entrades, sistemes de gestió per a congressos ... vam implantar qualsevol sistema que sigui necessari per al desenvolupament de les teves projectes de salut.

  Com em ajudeu? Em truqueu? Per correu electrònic?

  La nostra relació és virtual. En registrar, tindràs accés immediat al teu Panell de Client. Un espai privat i segur des del qual podràs enviar-nos preguntes mitjançant un sistema de tiquets. Podràs adjuntar fitxers si ho necessites. També podràs demanar-nos pressupost per a instal·lacions i desenvolupament de sistemes i aplicacions, gestionar les teves factures, els pagaments ... tot en un clic de forma fàcil i àgil. I des del mòbil!

  Qui forma Soportic?

  El servei Soportic està liderat per Octavi Rodríguez (currículum), Infermer expert en TIC aplicades a la salut amb formació i anys d'experiència assessorant a entitats i empreses sanitàries. L'equip es completa amb un grup d'experts informàtics que donen suport a les tasques de programació i desenvolupaments a mida.

  Què val el servei de Soportic?

  Pots consultar el preu dels Plans de Suport que t'oferim aquí. Els plans estan pensats per adequar-se al màxim a les diferents necessitats dels nostres clients.

  El registre a Soportic és gratis, amb el que podràs començar a fer-nos consultes de forma immediata després del registre. A les 24h et convidarem a que subscriguis algun dels Plans de Suport per tenir accés complet a tots els serveis que t'oferim.

  El preu dels Plans de Suport inclouen instal·lació de programes i desenvolupaments a mida?

  Els Plans de Suport inclouen consultes tècniques il·limitades al nostre equip.

  Els Plans també inclouen el manteniment de la teva pàgina web WordPress, actualització de plugins i les còpies de seguretat i la supervisió de la seguretat de les dades.

  No inclouen la instal·lació i desenvolupaments a mida de plataformes i programes web. Tampoc la creació de pàgines web o apps, per al que et farem un pressupost ajustat a les necessitats reals del teu projecte. En ser client de Soportic gaudiràs de descomptes de fins al 15% en el preu dels serveis de desenvolupament.

  Pots veure tot el que vam incloure en els Plans de Suport aquí.

  Com puc demanar pressupost per a la creació d'un web / app o instal·lació de sistemes on-line?

  Un cop t'hagis registrat gratis com a client, des del teu Tauler de Client podràs crear un tiquet de contacte demanant pressupost per al teu projecte. El nostre equip de suport estarà en permanent contacte amb tu per conèixer a fons el teu projecte, les teves necessitats i oferir-te el pressupost més adequat i ajustat possible.

  Segueixes tenint dubtes?

  Comença ara totalment gratis

  El nostre espai virtual

  Soportic és un servei de suport virtual. Un avançat i exclusiu canal de comunicació amb els nostres clients (el Panell de Client) ens permet una gestió eficient i àgil de tots els serveis, automatitzant tasques burocràtiques, el que ens permet focalitzar en el que realment ens importa: els teus projectes.

  Soportic.es
  Octavi Rodríguez Blanco
  Pg. Lormont, 25
  08860 Castelldefels (Barcelona)

   

  Distribuïdor autoritzat de:

     

  Serveis on-line

  Registre de dominis
  Correu electrònic
  Servidors i hosting
  Seguretat i Certificats
  SEO i optimització web
  WordPress hosting
  Emmagatzematge segur