Mira tot el que fem

Val ... moment de mullar-nos i explicar-te en tot el que et podem ajudar i com de fàcil t'ho posem.

Assessorament i consultoria per a tu

Explica'ns el teu projecte i t'assessorem de la millor manera de fer-ho. Solucionem els teus dubtes. Per petits que siguin, sempre disponibles perquè els teus projectes estiguin sempre en línia sense problemes.

Implantació i desenvolupament de veritat

Et presentem la millor tecnologia disponible per als teus projectes i la implantem. Som experts en la recerca, instal·lació i personalització de programari web. ¿També necessites una app? Aquí ens tens!

Dominis i servidors amazing

Ens encarreguem del registre de dominis, gestió de comptes de correu electrònic, alta i gestió de servidors web compartits, dedicats i Cloud. T'oferim els millors servidors amb un dels més prestigiosos operadors: Nominalia.

Disseny gràfic xulo, xulo

Ens encanta crear. Dissenyem el logotip pel teu projecte o servei. Tens un congrés? Et creem els millors pòsters sempre amb dissenys moderns, frescos i nous. I fliparàs amb les nostres presentacions PowerPoint 😉

Les coses pel seu nom

A què fan olor els núvols? Ni idea ... però aquí et mostrem més coses que podem fer per a tu. Pel seu nom. Trobaràs alguns exemples dels nostres treballs. I ens deixem moltíssimes coses al tinter ...

Apps per iOS i Android

Desenvolupem aplicacions mòbils (APPS) personalitzades. Algunes de les nostres apps més molones (les pots buscar al AppStore o Google Play)

  • eMerMedScience
  • Infermera Virtual
  • Codi Ètica de les Infermeres
  • CoNOCilam
  • Appediatria
Pàgines web i blocs

Creem la pàgina web del teu projecte o empresa. Pàgines autogestionables a WordPress (o un altre sistema si ho necessites) amb disseny adaptatiu per a dispositius mòbils.

Algunes webs dissenyades:

catalanurses.cat

geteii.com

mienfermerachat.com

laconsultademarta.com

Instal·lació d'scripts i programes web

Instal·lem aplicatius i scripts. Si t'has baixat un sistema i no saps com instal·lar-lo ni com configurar el servidor, nosaltres t'ho preparem i instal·lem on ens diguis.

Imatge corporativa i creació de logotips

No et mentirem ... som molt creatius. Un cop ens convencem de l'essència del teu projecte o de la teva empresa, et vam dissenyar un logotip xulo, xulo.

També podem ajudar-te amb la imatge corporativa, creació de xapes, bolígrafs i material de marxandatge.

Exemple Roll-up

Alguns logos ...

 

Presentacions PowerPoint i Keynote

Preparem plantilles per les teves presentacions. Si vols, t'ajudem a millorar l'aspecte general per fer-la més atractiva i impactant.

Perquè llueixis com ningú a la teva presentació 🙂

Exemples de presentacions:

Presentació per xerrada

Presentació d'aplicació

Presentació de plataforma

Vídeo demostració aplicació

Pòsters científics

Millorem el grafisme de la teva pòster perquè el contingut es llegeixi i vegi des de molt lluny i tots es quedin enganxats al costat d'ell!

Exemple pòster científic

Exemple pòster científic anglès

Sistema d'inscripcions i venda d'entrades

Vam muntar un sistema d'inscripcions per al teu esdeveniment. Vàlid per a qualsevol tipus d'esdeveniment científic, lúdic, privat ...

Inscripció, pagament de l'entrada on-line i des del mòbil dels assistents, base de dades de fàcil gestió ... i app per al control d'accés i validació de les entrades.

Sistemes web de gestió de projectes

Plataformes de gestió interna perquè puguis gestionar els teus projectes de manera col·laborativa i totalment on-line.

Gestió de tasques, documents, comunicació entre membres de l'equip, recordatoris, diagrames, etc.

Sistemes web de gestió professional i empresarial

Plataformes web perquè gestions teva activitat professional o la de la teva empresa. Gestió d'equips, facturació, pressupostos, projectes ... tot centralitzat des d'un espai web per a tu i els teus clients.

Sistema de gestió de clíniques

Plataformes web per a la gestió de centres sanitaris. Instal·lació i suport en la posada en marxa de sistemes de gestió clínica integrals.

Gestió de pacients i historials mèdics de forma segura. Assessorament per a complir amb els requisits legals de protecció de dades.

I molt més. Però no acabaríem de posar aquí tot el que pots demanar-nos ... el millor és que entris i ens ho demanis directament, Sense embuts!

Pressupostos que et faran molt feliç

El nostre equip està especialitzat en projectes a l'àmbit de la salut. Veuràs que bé ens entenem. Perquè parlem el mateix idioma. T'oferirem un pressupost adequat i just per dur a terme el teu projecte… amb preus que et faran somriure 🙂

"Una persona que mai s'ha equivocat és perquè mai ha provat res de nou."

- Albert Einstein -

Comença ara totalment gratis

Soportic.es
Octavi Rodríguez Blanco
Pg. Lormont, 25
08860 Castelldefels (Barcelona)

 

Distribuïdor autoritzat de:

   

Serveis on-line

Registre de dominis
Correu electrònic
Servidors i hosting
Seguretat i Certificats
SEO i optimització web
WordPress hosting
Emmagatzematge segur