Mira tot el que fem

Val ... moment de mullar-nos i explicar-te en tot el que et podem ajudar i com de fàcil t'ho posem.

Assessorament i consultoria per a tu

Explica'ns el teu projecte i t'assessorem de la millor manera de fer-ho. Solucionem els teus dubtes. Per petits que siguin, sempre disponibles perquè els teus projectes estiguin sempre en línia sense problemes.

Implantació i desenvolupament de veritat

Et presentem la millor tecnologia disponible per als teus projectes i la implantem. Som experts en la recerca, instal·lació i personalització de programari web. ¿També necessites una app? Aquí ens tens!

Dominis i servidors amazing

Ens encarreguem del registre de dominis, gestió de comptes de correu electrònic, alta i gestió de servidors web compartits, dedicats i Cloud. T'oferim els millors servidors amb un dels més prestigiosos operadors: Nominalia.

Disseny gràfic xulo, xulo

Ens encanta crear. Dissenyem el logotip per al teu projecte o servei. Tens un congrés? Et vam crear els millors pòsters sempre amb dissenys moderns, frescos i nous. I fliparàs amb les nostres presentacions PowerPoint 😉

Les coses pel seu nom

A què fan olor els núvols? Ni idea ... però aquí et mostrem més coses que podem fer per a tu. Pel seu nom. Trobaràs alguns exemples dels nostres treballs. I ens deixem moltíssimes coses al tinter ...

Apps per iOS i Android

Desenvolupem aplicacions mòbils (APPS) personalitzades. Algunes de les nostres apps més molones (les pots buscar al AppStore o Google Play)

  • eMerMedScience
  • Infermera Virtual
  • Codi Ètica de les Infermeres
  • CoNOCilam
  • Appediatria
Pàgines web i blocs

Creem la pàgina web del teu projecte o empresa. Pàgines autogestionables a WordPress (o un altre sistema si ho necessites) amb disseny adaptatiu per a dispositius mòbils.

Algunes webs dissenyades:

catalanurses.cat

geteii.com

mienfermerachat.com

laconsultademarta.com

Instal·lació d'scripts i programes web

Instal·lem aplicatius i scripts. Si t'has baixat un sistema i no saps com instal·lar-lo ni com configurar el servidor, nosaltres t'ho preparem i instal·lem on ens diguis.

Imatge corporativa i creació de logotips

No et mentirem ... som molt creatius. Un cop ens convencem de l'essència del teu projecte o de la teva empresa, et vam dissenyar un logotip xulo, xulo.

També podem ajudar-te amb la imatge corporativa, creació de xapes, bolígrafs i material de marxandatge.

Exemple Roll-up

Alguns logos ...

 

Presentacions PowerPoint i Keynote

Preparem plantilles per les teves presentacions. Si vols, t'ajudem a millorar l'aspecte general per fer-la més atractiva i impactant.

Perquè llueixis com ningú de la presentació 🙂

Exemples de presentacions:

Presentació per xerrada

Presentació d'aplicació

Presentació de plataforma

Vídeo demostració aplicació

Pòsters científics

Millorem el grafisme de la teva pòster perquè el contingut es llegeixi i vegi des de molt lluny i tots es quedin enganxats al costat d'ell!

Exemple pòster científic

Exemple pòster científic anglès

Sistema d'inscripcions i venda d'entrades

Vam muntar un sistema d'inscripcions per al teu esdeveniment. Vàlid per a qualsevol tipus d'esdeveniment científic, lúdic, privat ...

Inscripció, pagament de l'entrada on-line i des del mòbil dels assistents, base de dades de fàcil gestió ... i app per al control d'accés i validació de les entrades.

Sistemes web de gestió de projectes

Plataformes de gestió interna perquè puguis gestionar els teus projectes de manera col·laborativa i totalment on-line.

Gestió de tasques, documents, comunicació entre membres de l'equip, recordatoris, diagrames, etc.

Sistemes web de gestió professional i empresarial

Plataformes web perquè gestions teva activitat professional o la de la teva empresa. Gestió d'equips, facturació, pressupostos, projectes ... tot centralitzat des d'un espai web per a tu i els teus clients.

Sistema de gestió de clíniques

Plataformes web per a la gestió de centres sanitaris. Instal·lació i suport en la posada en marxa de sistemes de gestió clínica integrals.

Gestió de pacients i historials mèdics de forma segura. Assessorament per a complir amb els requisits legals de protecció de dades.

I molt més. Però no acabaríem de posar aquí tot el que pots demanar-nos ... el millor és que entris i ens ho demanis directament, Sense embuts!

Pressupostos que et faran molt feliç

El nostre equip està especialitzat en projectes en l'àmbit de la salut. Veuràs que bé ens entenem. Perquè parlem el mateix idioma. Et oferirem un pressupost adequat i just per dur a terme el teu projecte ... amb preus que et faran somriure 🙂

"Una persona que mai s'ha equivocat és perquè mai ha provat res de nou."

- Albert Einstein -

Comença ara totalment gratis

Soportic.es
Octavi Rodríguez Blanco
Pg. Lormont, 25
08860 Castelldefels (Barcelona)

 

Distribuïdor autoritzat de:

   

Serveis on-line

Registre de dominis
Correu electrònic
Servidors i hosting
Seguretat i Certificats
SEO i optimització web
WordPress hosting
Emmagatzematge segur